+1 за мен.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Календар за 2010 - инфо и заявки.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
67 броя до тук.
Хайде колеги, колкото повече, толкова по-евтино !
Напомням ви, че не е едно и също дали за 20лв ще вземете един или два календара !
Comment
-
+2 за мен!
п.п. Биваше на общата снимка за м.Октомви вместо на 3 места да има снимки на 155, поне на едно от тях да беше сложил 147 лиии...!
Comment
-
Не ми се чете файла като го сваля нещо, може проблемът да е в мойто устройство, но от снимката виждам, че дизайнът е страхотен. Браво за труда! Искам един когато стане
2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
ex 33 1.5 Boxer, 155 1.8 T.S., 156 2.0 T.S., 166 2.5 V6, 159 2.4 JTDm Q-Tronic
sigpic
Comment
-
Има неща който могат да се до искосорят(ретро моделите фигуриращи в календара ми допадат но можеше да се наблегне повече на най-новите модели147,159,gt,brera...) по-важното е, че някои се е наел да го направи за което евала и мойте уважения! В такъв случай един (+1) брой за мен!Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
sigpic
Comment
-
Предварително се извиних на всички, които ще се почувстват засегнати от това, че техния модел няма да е на календара.
Причините са няколко - първо класическата годишнина на марката, поради което сложих модели, допринесли за престижа й, модели които са предци на настоящите, и такива, които са наложили доминацията на Алфа по световните писти. Друга причина е сравнително трудното изнамиране на изображения с достатъчна резолюция, размер и качество като за дигитален печат - дори тези трябва доста да се преработят.
Повярвайте ми, ако можех, щях да сложа всеки един модел на календара, но годината има само 12 месеца... Което пък ще рече, че следващия календар ще е с моделите, които не се вместиха в този
Comment
-
Първоначално публикувано от Vesko84 Покажи съобщениеНе ми се чете файла като го сваля нещо, може проблемът да е в мойто устройство, но от снимката виждам, че дизайнът е страхотен. Браво за труда! Искам един когато стане
за да можеш да четеш на компа файлове с разширение .pdf ,или си ъпдейтни стария акробат ,ако го имаш..и на мен не ми го отваряше поне бях с по стара версия..."la passione a la macchina" ..Alfa Romeo не е просто автомобил.. тя е чувство
Comment
Comment